Lätt fånget...

Lätt fånget lätt förgånget - där rök eko-mjölken. Det var för den - 500 000 kronor tror jag - som MP i Luleå "sålde" sig till sossarna för ett antal år sen. Skulle väl tro att det blir en del politiska aktiviteter idag - kanske lite "ministerstyre" från kommunalrådet Petersen? Skulle dock tro att elevernas eventuella protester kommer att röra jullunchen - om än det nog inte varit så dignande som bilden ger sken av.

Klarsynt var ordet för gårdagen - då jag hämtade mina nya glasögon. Dom funkar kanonbra både mot tidningar och skärm.

Sån "klarsyn" som nakenröntgen ställer jag dock inte upp på - där går gränsen.

Nu ska jag se om jag kan hitta en insändare från gårdagen där Eilert Gezelius (eller möjligen Inge Carlsson) beskriver våndan att vara kund i Boden. Hittade den inte trots google - men den speglade lika många olika öppettider i affärerna som affärer.

"Underbar resa trots bittert slut" kan man väl ta med sig från fotbollslandslaget och hoppas att man kan summera livet när den dagen kommer. Någonstans har de sagt så men inte i länken som jag hittade.

Dagen ska inledas med att kasta ut skräp från bilen och att kasta in vinterdäcken. En tur förbi mor på sjukhuset, förbi jobbet och sen lämna in bilen kl. 10.45. Föreläsningslunch på landstingshuset - Carina Diaz från kvinnojouren - dit jag promenerar från Bosses Bil. Förhoppningsvis kan jag ta motsvarande promenad tillbak efter lunchen och hämta tillbak bilen. Besök hos far och åter till mor på sjukhuset är planerna. Få se hur måluppfyllelsen blir?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback