Mäktig stjärnhimmel

Man borde höja blicken oftare - mot himlavalvet. Och så perspektiv på smått och stort. Vilken fantastisk stjärnhimmel - den nästan tog andan ur mig på "tidnignspromenaden".

Noterar att Expressen drabbats av någon form av moralpanik. Nu är det en ettan nyhet att man inte tänker betala för berättelsen av
Mehdi Ghezali. Det är väl vällovligt att man tänker sig för var pengarna kan hamna - men gör man Expressen det till vardags? Skulle vara spännande att veta hur mycket de betalat för berättelser om Knutsby och Kristi brud - men det handlade ju om en svensk variant av religiös fanatism?

Och våran Nancy i Alvik delar ut dagens ros till alla som skänkte pengar på kyrkvalsdagen till insamlingen "Bröd till bröder". Får hoppas att det kan komma några "systrar" tillgodo också, Nancy?

Birgit och Berit har namnsdag. Kompis Birgit på strålning i Umeå tillägnas ett särskilt grattis. Liksom Danielsson - ordförande för SV - som gör ett hästjobb för folkbildningen - i sann liberal anda så centerpartist hon är.

Ett ovanligt dumt och motsägelsefullt inlägg av Sticket idag. Det finns väl ingen anledning att samhället dvs vi stillatigande skulle acceptera att människor super ner sig och går upp i vikt. Frågan är i hur stor mån vi ska acceptera det - vi som är med och betalar skadeverkningarna av det?

Intressant att nuvarande ledarskribent tycker det är en stol för mycket att sitta både i riksdagen och i hemkommunens fullmäktige. Helt på tvärsan mot tidigare ledarsrkibent som tyckte att en lokal fullmäktigeplats var ett sätt att befinna sig i verkligheten - vilken verklighet ett fullmäktigemöte nu är?. Men det var väl ett försvar för Olle Lindström - på hans tid -  och Krister Hammarbergh!

I veckan har jag tagit ledigt från jobbet och ställt in ett antal andra möten också. Ska ägna mig åt föräldrarna. först idag står besök hos mor för att kolla läget och därefter ska jag vara klockan 9 på Fyren för att göra far färdig för besök på SuS och pacemaker kontroll.

Det har sagts mig att alla gruppledare i landstinget och alla gruppledare i Haparanda Stad kommer att finnas på presskonferens på Kulturens Hus klockan 13. Jag har också blivit inviterad - får se om min personliga situation medger det. Men onekligen skulle det vara intressant att veta om "alla" också inkluderar sossarnas gruppledare?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback