Me and my Mother!

Nu handlar allt om mig och min mamma! Tack snälla Anne som ringde ikväll bara för att tala om att hon tänker på mig - and my mother. Och tack Roffe för dito. Och möjligen - för att inte säga troligen - väldigt många fler som uttryckt tankar och ord - men som jag i mitt något utmattade tillstånd inte orkar börja räkna upp. Kusin Kerstin i en anna klass - mor fick frågan om hon bara hade ett barn - vilket hon bejakade - men la tll så har jag Kerstin också!

Varör upptäcker man storheten i sin mor först när man förstår att man  är nära att mista henne?

Om läkarnas pedagogiska förmågor finna mycket i övrigt att önska om! Det är ungefär lika dåligt nu som det var 1994 när de skulle tala om för mig att Sten var döende! Patientansvariga läkare - som till och med har en egen förkortning - PAL - lyser gärna med sin frånvaro! Lovar besök "efter sommaren" - men nöjer sig inte med att snön har kommit för att tro att det är efter sommaren. Så är det med både mor och fars "PAL" - skäms på er Peter och Åsa!

Ja nu vet ni prioriteringen - så om det blir glest på bloggen vet ni varför. Och mina vänner som fysiskt kan vara nära mig efterlyser jag för kommande dagar/veckor/månader?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback