Milda vindar

Tidningshämtningen gav vid handen att det är milda vindar idag - förhållandevis. Snarare inte blåst alls - och ganska varmt.

Betydligt kyligare torde klimatet vara mellan
Björn Olsson och landstingsledningen. Men läsaropinionen blåser distriktsläkarens - och den fria debattens - väg. Varför inte bemöta det i sak istället. Klart det låter frapperande när Anders Östlund hävdar att 100 unga friska i Sverige kommer att dö om de inte vaccinerar sig? Men hur vetenskapligt baserad är den uppgiften? Sånt vill jag veta så jag kan ta ställning själv.

Den här nyheten från DN kanske inte heller känns som milda vindar för alla. Att merparten av LO-medlemmarna känner sig gynnade av regeringenspolitik.

Rubriken var "milda" men tydligen fastnar jag bara på kyliga nyheter. Kanske för att jag känner så många som jobbar där - det känns trist med SAS. Och det känns som om det varit en ständigt pågående process att stänga i Luleå. Minns att Anna GK hade flera utryckningar i frågan.

66 miljarder i potten - och massor med grov brottslighet i dess spår. Svartarbetet - då är det lite för enkelt att som Kurirens ledare i dag antyda att sänkta skatter skulle lösa problemet. Här behövs nog både morot och piska.
Men själv undrar jag nu andra dagen i rad - vem som egentligen är avsändare av ledaren - Gustaf Blomberg med foto och citat högst upp på sidan - eller Per Selstam/SNB längst ned?

Och vem som får Nobelpriset vet inte jag heller - nu kör dagen igång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback