Minus 148,92

SHB Balans 50 - ni hör ju hur "balanserat" det ska vara. Någon fond som jag tecknat någon gång. Förmodligen då jag var 50. Men nu mina vänner är den bara 148,92 minus - och jag är 61. Hur mycket plus jag kunnat haft för de pengarna under tiden förtäljer inte historien. Fast det handlar bara om cirkus 8 000 kronor - så det är vare sig himmel eller helvete.

Dagen blev inte som jag planerat - kände att mor krävde min närvaro så snart som möjligt.

Jag inser att jag inte skrivit sen 6.42 i morse. Men efter att ha besökt mor vid halvniotiden bestämde jag mig för att mor behövde mig  - är inte säker på att mor kände likadant - åtminstone inte hela tiden. Hon beklagade sig för personalen att jag kom och försökte trycka i henne mat.

Men servicen på bilen och vinterdäcken  hann jag få på. Men sen 13.30 har jag varit på SuS. Till efter 20.00 någon gång.

Heja Luleå som besegrade Modo - och Skellefteå som tydligen vann - enligt sonen från som befinner sig i Sölvesborg - stackarn!

Många har ringt mig ikväll - och lämnat meddelande - men jag har inte orkat ändå fram. Faster Inga-may är den enda som jag orkat ringa upp.

See you tomorrow! Men ganska glest då också kan jag förutspå?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback