Mjukstart

Jag låter mig göra som jag känner - stiger inte längre upp klockan halvfem. Idag var det "dragning" i sängen till halvsex. Underbart att somna om mellan alarmasignalerna som kommer var 10:e minut. Sporten är att hitta avstäningsknappen på första mjuka inledningen.

Mjukstart att på kusin Kerstins exemplar av DN konstatera att det återigen är
jämnt mellan blocken - 0,7 får väl ändå anses som dött lopp. Sossarna ligger trots en marginell ökning kvar under det historiskt dåliga valresultatet 2006.

Gammal nyhet att Erika Josbrant ska toppa norrbottens KD:s riksdagslista - trots att hon är stockholmare sen en tid tillbaka. Illustrerat med fel bild också - Birgitta Eriksson som uttalar sig om helgtilläggen får vara med i KD-artikeln. Fel nyhet är det också att KD skulle vara först ute med att fastställa riksdagslistan - FP Norrbotten fastställde sin - iaf de 5 första namnen - redan vid årsmötet i våras. Här hittar du fem i topp - och samtliga är bosatta i länet.

Simon har namnsdag - så hette min gamla lärare på Sunderbyskolan - som tillika hade varit fars lärare. Med Boman i efternamn - känd av alla gamla Sunderbyggare iaf. Simon Matti är en färskare bekant som jag känner och gratulerar.

Vanlig rbetsdag - som varit ovanlig de senaste veckorna - ska det bli idag dvs i grunden styva 3 timmar. Men lite mer får det bli för att beta av "skulden". Besök hos far förstås.

Och kvällen ska jag besöka Moster Fin - som ägarinnan själv skriver utan versaler i början. Någon som vill hänga på? Jag kan till och med tänka mig att lägga ut sommardäcken från baksätet och då rymmer jag minst tre?

Nu med sikte på jobbankomst klockan 09.00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback