Ohållbart

Fullständigt ohållbart att man ska kunna göra undantag från hastighetsbegränsning för biltestförare. Nu blir min kompis Alf i Arjeplog inte glad på mig - men så tycker jag. Vi får väl förutsätta att det inte är testverksamhet de bedriver ute på allmänna vägar. Skälet måste vara att de tycker sig ha mer bråttom än andra att ta sig till och från. Nog måste det isåfall finnas andra som också har giltiga skäl att ha bråttom. För övrigt är det väl så att testförare varit inblandad i en del olyckor - till och med där alkohol varit inblandat. Eller?

Det enda rimliga är ju att rusta upp vägarna så att alla kan hålla en acceptabel hastighet.

Anlände några minuter för sent till jobbet idag. En äcklig orange lampa lyste - bensinen - så det blev ett litet extra stopp vid Statoil.

Men nu har jag hunnit rafsa undan en hel del och ska väl "skofta" några timmar - flexkontot hade nog nästan noll timmar förra veckan.

Annars känns det som lite fredag idag eftersom det är helgdagsafton i morgon. Om än arbete till klockan 12. Egentligen till 13 - men vi tycker att man ska ha en lunchtimma även på helgaftnar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback