Agnarna från vetet

Ja det gäller att sålla agnarna från vetet inom många områden. På Kurirens debattsida kan vi läsa rubriken !Skolmatens Vänner ljuger". Den som kastar ut den beskyllningen är Jonas Norberg, projektet Skolbarnens vänner. Jonas hävdar att det är LRF och bondeägda livsmedelsföretag som med egenintresse ligger bakom Skolmatens Vänner.  Det skulle vara intressant att veta vilka ädla syften som ligger bakom Skolbarnens vänner? Det finns all anledning att vara skeptiskt inställd till alla dessa självutnämnda vänner!

Och idag har älgjakten börjar. För övrigt är det en sköterska på fars avdelning som jagar både björn och älg - och det var hennes killa som i helgen sköt en björn i Långsjön ovanför Bredåker.

Regina och Roy har namnsdag - några som är namnade så känner jag nog inte?

Däremot känner jag många folkpartister i Stockholm och till dem är det bara att säga grattis. Enligt Synovate så får moderaterna och folkpartiet egen majoritet i stadshuset. Dock retar det mig att man redovisar så ofullständigt. Intressant att få veta hur stora centern är - som ökade något - och inte behöva räkna baklänges för att få fram siffran för moderaterna.

Idag är en helt vanlig måndag tror jag - lite hygien, lite frukost och hemtjänst - sen bär det iväg till jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback