Bakom stjärneglansen

Inte så mycket i tidningarna idag - när jag äntligen kom mig upp ur sängen klockan 7. Jag knappade in mig på detta - 40 öl på 13 timmar då jag det var någon idiotisk ölhävartävling. Men det var än mer tragiskt än så. Det grep mig - citatet av hans 12årige son. Det finns mycket bakom framgång, pengar och stjärneglans!

Det här Nixregistret kan jag rekommendera - själv gick jag med direkt 1999 efter att inför 50 årsdagen 1998 blivit översköljd av telefonerbjudande som en 50+ inte skulle kunna klara sig utan. Och det är få som slunkit igenom - dock ett och annat samtal med utländskt stuk typ vunnit resa till något exotiskt land som jag inte nu kommer ihåg vilket det var.

Skadegörelse, misshandle, ofredande och bilbränder som vanligt i vänsterspalten på Kuriren - dagens redaktör har dykt upp men inte hunnit konstatera mer än vad jag också gjorde när jag hämtade tidningen - gråmulet och blåsigt - dock inte kallt.

Nu ska jag duscha, prova de ny införskaffade plaggen, åka och se basket klockan 10, en sväng till jobbet och dona med lite småsaker som borde varit gjorda i fredags, hälsa på far på Fyren (granne med jobbet) - sen vänder jag nosen mot Sunderbyn - så där vi 2-tiden skulle jag tro. För besök hos mor på sjukhuset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback