Bananintagsetikett

Var ju någon tävling om att adoptera ord - eftersom "oomkullrunkelig" redan var upptaget tror jag att jag väljer "Bananintagsetikett" - även om jag knappt äter banan och absolut inte skulle skala hela. Dock ska jag erkänna att jag gärna äter pizza med händerna - bryter bitar och smaskar i mig. Men när man betalar 350 kronor i månaden till Viktväktarna har man absolut inte "råd" att äta pizza - även om den är gratis räknad i pengar.

Namnsdagsbarnen heter Hildegard och Magnhild. Mina tankar går till anrika Östlingsskoaffär i Gammelstad där en av de två gamla damerna som drev butiken hette just Magnhild. DET var en affär med personlig service och charm. Damerna kunde få leta länge innan de hittade paret i samma storlek. Oförglömligt minne är den halvätna franskbiten som den gamla trötta blandrashunden lämnat kvar på den slitna gröna heltäckningsmackan.

Apropå grattis så är det inte så ofta nu för tiden som förlovningsannonser berör - oftare dödsannonserna - idag tror jag att jag absolut känner Pernilla och Mattias som förlovat sig på Gråsjälören. Det måste väl vara en återförening? Eller hur Thomas - har du någon inside? Och skulle det mot förmodan vara några namnar - så stort grattis iaf.

Dragning till varann - säkert - men vem som är dragplåster till vem kan man ju tvista om. Dock är väl ett säkert att ett visst klientel kommer att göra en förflyttning från riktning Stadshuset till riktning Järnvägsstationen.

Idag ska jag annars leva efter ordspråket som Henrik Rundgren levererar på NSD:s insändarsida idag: "Fråga dig inte vad du borde göra, fråga istället vad du skulle älska att göra". Fast man kan ju vända på det också - älska det du gör - lev i stunden.

För övrigt är det lunch med liberala kvinnor idag 11.30 på Landstingshuset. Föreläsning om bröstcancer. Ska återkomma med namnet på föreläsaren. Öppet för såväl män som kvinnor - såväl medlemma som icke medlemmar. Kom du också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback