Dåligt genrep

Kyrkovalet blev ett dåligt genrep för allianspartierna. KD stod still medan övriga 3 backade. Men visst är det så - skrockfullt sett - att genrepet ska gå dåligt för att preminären ska bli bra?

Eftersom jag inte känner någon Matteus så får jag passa på att reparera en försyndelse sen i går. Grattis till Lisa på Västbacken - fast ett sms-skickade jag även om jag glömde att gratta på bloggen.

Äntligen en cykelväg - tror man i Bensbyn. Inte för att jag vill grumla glädjen - men här där jag bor har vi nu väntat i dryga 20 år sen beslutet togs. Kanske kusin Kerstin får ta kontakt med Margareta Lindbäck och hör om regeringens infrastrukturpengar kanske räcker till våran väg också? Vägen har dock inte ens kommit till nättidningen än.

Men storvinsten närmar sig - nu har en fd granne - Sören Juntti - skrapat fram 200 000 kronor. Själv har jag glömt att kolla Lotto - kan undra om potten är kvar?

Inte vet jag vem Poul Bundgaard - men klokt är det det han säger: "Livet är den största gåvan. Det är bara tråkigt att så många aldrig hinner packa upp det riktigt"

Men Tobias Krantz känner jag - idag kommer forsknings- och högskolministern till stan - presskonferens med presentation av regeringensbudget klockan 10.15 ute på universitetet. Sen får vi rå om Tobias någon timmer internt i partiet också.

Nu blir det dusch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback