En vacker dag...

Hoppas ni uppmärksammade punkterna.. - det har iofs varit en fin dag idag - vädermässigt. Och lunchföreläsningen var toppen!! Bortsett från att jag nu närmare mig kulmen för risken för bröstcancer - 63 år.

Men punkterna ... kom sig av att jag på Expressens nätupplaga först fick upp en märklig reklam med en miniräknare i fokus. När jag försökte mota bort den rackaren så dök reklamen för Blossa upp - fast där var jag tvungen att uppge ålder och eftersom jag inte fyllt 20 än.. Nä jag vet inte men jag skulle tydligen inte bli insläppt jag som fortfarande känner mig som 17.

Men en vacker dag kommer jag slå näven genom skärmen - dom kränker mig när det poppar upp reklam som jag inte vill ha!

Efter lunchen jobbade jag ett tag - till 14 tror jag. Sen besök hos far på Fyren. Ganska intressant egentligen - man får insikt i den kommunala verksamheten från ett annat håll än politiken (fast det har jag haft hela livet vilket retat gallfeber på de styrande många gånger) - och dessutom träffar man många intressanta människor i samma situation som en själv - med åldriga föräldrar.

Just nu upprör det mig mest att man försöker avskaffa helgtillägget för personalen inom vård och omsorg. Och nu kommer man att lyckas. Facket är köpt och går ut med en enkät som ingen begriper vad den går ut på. Inget alternativ där man säger nej till indraget helgtillägg. Och förmodligen kommer enkäten att konkurrera med kyrkovalet om dåligt deltagande. Skulle inte media kunna intressera sig för denna politiskt styrda enkät? Jag måste nog ut på Facebook för att någon ska lyssna på mig?

Skulle vara intressant att se vilka politi(S)ka poster nuvarande styrelse inom Kommunal kommer att ha efter nästa val? I förra valrörelsen sprang huvudskyddsombudet ut på nattliga studiebesök med socialnämndens ordförande och skrämde medlemmar om vad som skulle hända om "borgarna" fick makten. Det skyddsombudet steg i graderna efter valet!!

Det sorgliga är att detta ytterligare urkolkar tilltron till demokratin!

Annars är det bra - jag är urbota trött ikväll. I morgon väntar styrelseuppdrag på Kalix Folkhögskola.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback