"Hulken" känner jag

"Hulken" minns jag - men vem tusan är "Hunken" - "Hunken fabbe"?. Måste erkänna att hockeychattarna inte kändes särskilt stimulerande - vare sig intellektuellt, emotionellt eller stimulerande på något annat sätt.

Frågan om hallar för ungdomar stimulerar dock. Sunderby Sportklubb  får mycket stryk i media nu. För en ishall som inte anses hålla måttet. Men minns i sammanhanget att SSK iaf byggt en hall - Istidsprojektet - men det har inte stora Luleå hockey gjort! Där gick nog pengarna till några "hunkar" istället?

Och för övrigt har ju Mårten Ström skrutit över samarbetet mellan kommunen och SSK - men i motgångens stund har jag inte märkt mycket av den armkroken - mellan Mårten Ström och SSK? Nu ligger helt plötsligt hela ansvaret på en ideell förening och ideellt arbetande förtroendevalda?

"Munkbröderna" - Abbot(t)s till trots - ligger vi nu under mot Skellefteå med 3-0.

Känner mig lite småilsk ikväll - kan undra om det är fullmåne?

Skämt åsido - jag gjorde en del ärenden på stan - när jag kom till far vid 14-tiden så var han på väg till underhållning - linedance - så jag fick fortsätta min ärenderunda. Upp dit vid 15-tiden - en snabbis med överraskningar i påsen. Far frågade snabbt om det var Jokkmokkskorv - vilket det bland annat var. "Spe" mat på Fyren - måste stöttas med en korvbit (skratt).

Sen hem och sov 1 timme och 15 minuter till halvsex. Med kusin Kerstin upp till mor på "lasarettet". Hon är tämligen pigg - men ska tydligen får vara kvar över helgen eftersom inget hörts ännu. Vissa prover är skickade - men det handlar mer om infektioner än om hjärtat - iaf.

Kan någon tipsa mig om vilka dåligheter jag kan ge mig ut på - nu när jag uppenbarligen blir föräldrafri en hel helg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback