Klart besked?

Klart besked från Östros skriver OA idag. Intressant är det att Östros nu än mer bekräftar att det är okej med jobbavdrag. Nu handlar det bara - enligt Östros - om att "lägga fram förslag som minskar klyftan i beskattning mellan pensionärer och löntagare". Inte längre alls oacceptabelt med jobbavdrag. Men oacceptabelt att NSD inte länkar ut sin ledare?

Tekla och Tea har namnsdag - 400 i Sverige tilltalas Tekla och hela 4 300 kallas Tea. Trots det känner jag ingen.

I sin godhet har nu landstinget i Norrbotten
gett privatläkarna tillgång till vaccin, sputor och spetsar. Men någon ersättning för att utföra jobbet får de inte. Tror mig sett att landstinget skulle ge privatläkarna samma förutsättningar som den egna personalen - innebär det att landstingets personal ska utföra vaccineringen på övertid - utan ersättning?

På tal om ersättning är det nog skäl att granska de 24 miljoner som konkursförvaltningen av Inexa kostat. Fast samtidigt tänker jag vad kostar den tillsynsmyndighet - TSM . som granskar slikt. Är det så att det vi vinner på karusellen förlorar vi på gungorna? i vårt överbyråkratiserade samhälle?

Måste säga att Linda Ylivanios utspel förvånar - inte bara sossarna - utan även mig. Det är möjligt att hon har rätt i sak- men i artikeln finns inte ett enda belägg för detta. Fö noterade jag av en slump att Mikael Styrman börjat blogga igen - en Allan - rätt lätt att identifiera är nu måltavlan.

Apropå förvåning noterade jag - hur minns jag inte - att Leif Wikman - fd socialnämndsordföranden -  nu utreder möjligheten att bygga trygghetsboenden i Luleå. Stimulansbidrag kom ju i budgetproppen. Snabbt marscherat av kommunen att redan ha upphandlat den konsulttjänsten?

Ja så får den här dagen då starta med en dusch - få se vad jag får höja på ögonbrynen för idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback