Vad är det jag sagt

Vad är det jag sagt tom tjatat om? Den usla avskjutningen av björn kommer att ställa till det - nu var de nära ögat för 1 vuxen och 2 barn.

Fast dagen borde naturligtvis inledas med ett namnsdagsgrattis till far - som begåvats med 3 namn - Yngve LENNART Natanael. Fast versalerna står inte för tilltals namn utanför namnsdagsnmnet. Lennart Lindfors får också ett individuellt grattis.

Kan man verkligen skriva "bankkrasch" - trodde dubbel K bara förekom i Jokkmokk och några andra ortsnamn? Men jag har väl inte vaknat till ännu - men krönikan är tänkvärd. Varför är vi många som bidrar till reträttposter till såna som Göran Persson och Per Nuder? Efter samgåendet mellan Sparbanken och Föreningsbanken - Swedbank" så är ju hela bonde- och centerrörelsen också spelare i det laget - det laget som ska se till att sossarna har grepp över våra liv från vaggan till graven?´

Cecilia Hagen som skriver om vårt nationalhelgon Lill-Babs är läsvärt idag. Tänk att hon - Lill-Babs - lyckats behålla glorian hela livet - det tyder på att snällheten och godheten faktiskt är äkta. Och tänk att hon så här långt efteråt avslöjat hur illa vid sig hon tog när Lasse Holmqvist radade upp alla hennes män i "Här har du ditt liv". Men även hon är väl uppfostrad i andan att en kvinna med många karlar är lite fal medan motsvarande för en man - med många kvinnor - visar på en riktig karlakarl!

Oj så mycket som skulle kunna kommenteras idag. Tyska valet, Bärbaroner (insändare i NSD - borde nog heta patroner) och övermedicinering på äldreboenden till exempel. Men verkligeheten kallar. Ska hinna vattna blommor hos föräldrarna så de inte har vissnat ned innan mor kommer hem. Hur gör man om man har sina anhöriga i andra delar av landet?







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback