Mörkerknappen

travesterande på tidigar användande av "instämmandeknappen" trycker jag nu på mörkerknappen. Det skulle säkert räcka till en hel roman om jag bläddrar i tidningen igen.

Men det räcker med att konstatera att jag är på jobbet sen klockan 7 - hemma blev som värsta fängelset då både TV och internet legat nere sen middagstid igår. TV:n må vara - men säga mig något man kan göra utan att ha tillgång till internet. Jag vet - diska och städa. Men sen...

Med support via mobiltelefonen fastklämd vid örat och mejsel i andra handen försökte kusin Kerstin och jag vippa på något reglage på ytterväggen som skulle kunna göra susen - men så icke.

Mörker nummer två från gårdagen är att någon jäkel inom sjukvården leker plockepinn med mor OCH fars mediciner. Typ SAMMA medicin har ställts ut för båda - utan kommunicering med vare sig dom eller mig. Bara makalöst - tycker både distriktssköterskan och jag. Nu har jag mailat två läkare på sjukhuset - få se...?

Nu måste jag kolla lite mail och annat här på jobbet. Internetstrulet har sinkat mig en hel del - mycket som ska klaras av innan avgången mot Göteborg - som startar 04.50 - om jag kommer ihåg att beställa flygtaxi?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback