Ny kommuniké?

Utlovades det inte en ny kommuniké om Mona Sahlins sjukdom? Hela Sverige väntar ju på att få höra om hon drabbats av svininfluensan.

Förmiddagen på jobbet drog i väg i rask takt - skrev faktiskt protokollet från gårdagens sammanträde. Och det går himla mycket fortare om man tar det med en gång. Om ni lovar att inte berätta det för någon så har jag fortfarande inte klart au-protokollet från den 13/8 - men jag har iaf börjat.

Fonus och ordnade minnestelegram - ett privat för min mors räkning och ett för jobbet. Hann också med att hämta en handling ute hos en kompis och han liftade sen in med mig till staden.

Sen åkte jag hem till mor som behövde hjälp till toan - vilket vi inte klarade av på två för hon var så skakig i benen. Nu ikväll hade hon frossa så jag hoppas verkligen att hon inte drabbats av någon influensa av vilket slag det vara må. Det klarar inte hon. Allt nog så hade hon löfte att ringa ut hemtjänsten så de kom snabbt och elegant och fixade toabesöket.

Varit till far som är rätt förnöjsam att få vara kvar på 43:an. Men på måndag den 14 bär det iväg till Fyren och en utredningsplats. Lite andrum och se om medicinkorrigeringen kan påverka till det bättre.

Och nu vet jag inte riktigt vilket projekt jag ska ta itu med först. Men det blir nog att ta upp tvätten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback