Sneleenden, gapande munnar och "sovande"

Fråga Thomas - som då och då försökt ta gruppbilder på oss. Hur många klick det kan bli innan alla är någorlunda grimasfria. Ofta är det något märkligt sneleende, en halvgapande mun eller "sovande" ögon. Så jag tror inte Carl Philip sov särskilt djupt, Expressen frågar sig "Vad hände här Carl, Philip?" Nä jag skrev inte av fel - ett komma hade hamnat på ett något lustigt ställe.

Man ska inte frossa i andras olycka - men nog känns det skönt att domen fallit mot Johan Isaksson. Handläggningstiden från Hovrättens sida har varit oförsvarligt lång - man konstaterar också att den långa handläggningstiden endast delvis beror på Isaksson (sjukskriven). Detta tillgodoräknas honom i domen.

Ser att skatteskulden är på 2,8 miljoner och enligt Johans uttalande preskriberas en del av de pengarna om ett år. Fast det kan väl inte vara möjligt?

Om Hovrätten segat ovan så har polisen och dess ansvarsnämnd varit välgörande snabba och tydliga. Redan igår hade de meddelat vilka konsekvenserna blir för polismannen som missstänks för grov kvinnofridskränkning - om han fälls. Det blir sparken - sorgligt för den enskilde - men absolut nödvändigt för tilltron till rättssamhället.

Jag har sökt efter något roligt att skriva om utan framgång. Kul iaf för DAGA att hon har namnsdag i dag - Lindfors - tillsammans med 499 till som har Daga som tilltalsnamn. En kvinnlig form av DAG - eller så är Dag en manlig form av Daga?

Nu startar förberedelserna för ännu en spännande dag i livet - eller som Rolf N skriver i sin "hörna" - Äventyret fortsätter. Vare sig Kurirens sökmotor eller Google kunde hitta dagens hörna men förra veckans avslutas säkert på samma sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback