"Vargen" kommer!

Något desillusionerad vårdpersonal har jag mött idag -  inkluderande läkare - dagens besked är att viruset slår till först om 4 veckor. Risken börjar bli stor nu att det hotas med "vargen" titt som tätt och när "han" så småningom kommer så tror ingen på det?

Jag har redan hört talas om sjukgymnaster som ställer in besök för att de påstås haft kontakt med smittade. Detta samtidigt som experter säger att ska du undvika smitta så måste du bli eremit!! Och att det bara smittar med "dropp" överföring!  Och undrar hur det ser ut i operationsköerna - kan finnas tecken på att man skjuter på operationer - utifall att?

Nå sen sist jag satte spår på denna blogg har jag varit till far. Kusin Kerstin följde med och hon som inte sett honom på 10 dagar var helt förundrad hur lugn, gladlynt och förnöjsam han var.

Och efter detta besök så körde jag Kerstin runt för utdelning av "gudeliga" foldrar och valsedlar. Tog sin tid för Kerstin skulle memorera vem som rådde om respektive brevlåda. Vi körde gamla byn mot Bränslan och Bovallen och så lite i bykärnan - så det är genuint historiska bosättningar vi rörde oss i - där bland annat farbror Verner satte ned sina bopålar på 20-talet. Verner som sedemera dog väldigt ung - efterlämnande hustru och två barn. 26 tror jag han var?

Klockan var närmare 17 så detta värv avsltuades. Har varit en sväng till mor - och sen egentligen bara latat mig. Har faktiskt riktigt ont i kroppen ikväll - dock icke inbillande mig att det är någon svininfluensa. Så jag har sträckläst färdigt Linda Olsson bok "..jag vill sjunga dig milda sånger". Har nu satt "förstoringsglasen" i "Sonat till Miriam" av samma författare.

Hon - Linda Olsson - är onekligen en författare att rekommendera för dig som slukas av sättet att avnända språket - svårt att förklara! I efterhand kan innehållet kännas banalt - men ändå är man fängslad hela tiden!

Och bäste Ann O Nym - tysta larm har jag också hört talas om. Dock är det ju alltför tyst när det funkar som med länspolismästare Götblads larm till Säpo! Det kanske är klokt att göra som  personalen på Trygghetslarmet vill  att vi gärna testtrycker någon gång då och då?

Åter till litteraturen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback