Verkar långt ifrån kört

Det verkar långt ifrån kört - loppet om regeringsmakten nästa år. Åtminstone om man får tro Skop vars undersökning visar att 61% tycker att regeringen gör ett bra jobb. 1 100 personer intervjuades under perioden 12–30 augusti.

Regeringen gör ett bra jobb. Det tycker 61 % av svenskarna.  Bara 21 %, anser att regeringen gör ett dåligt eller ganska dåligt jobb.

 30 % tror att en S-regering skulle vara bättre, 36 % tror att den skulle vara sämre.

Annars att notera på morgonen att jag börjar vara less på det sura vädret - fast fortfarande går jag ut i bara "särken" och hämtar tidningarna.

I Boden är jultomten tidig - efter en fullständigt katastrofal skötsel av det nya Arenabolaget kommer nu Bodensarna - anställda av kommunen - att lyckliggöras av "tomtarna" Lindström och Backgård med att få biljetter till en julkonsert. "..och julkonserten är ju populär" säger Backgård. "Tomten" Lindström vars son är ansvarig för misskötseln får dock inte vara med vid julklappsutdelningen - han anses jävig. För övrigt har jag fått 2 propåer om att tillsättningen av VD tjänsten inte föregåtts av någon utlysning av tjänsten - kan undra om tredje statsmakten undersökt det ryktet?

Kuriren dras ju med ekonomiska problem. Det är nog inte det av TV4 påstådda upplageraset som är bekymret utan sviktande annonsintäkter. Minskat antal sidor var en del av sparplanen - men varför då dra in insändarsidan där oavlönad allmänhet gör det allra mesta av jobbet? Noterar att sidan med Fria Ord bara kommer 3 gånger i veckan - så brukar det vara under sommaren - men nu verkar sommarlovet ha blvit långt för den sidan?


Fria Ord som fö är lite styvmoderligt behandlad även på nättidningen - ingen egen länk utan döljs under en mängd gamla debattinlägg. 

 Annars en normal arbetsdag - ska brejka och lämna prover hos min doktor inför nästa veckas läkarbesök.

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback