Ylvas drömhus

Ylva uttalar sig i Expressen - "så hittade jag mitt drömhus" - och jag blev nyfiken. Men det var det lustigaste hem-hos reportage jag tagit del av. 2 fjuttiga bilder - exteriört och så köket.

Tord har namnsdag - Häggström får en särskild namnsdagshälsning. Länge sen vi sågs - jag får nog titta in på kommunfullmäktige framöver.

Är det verkligen fler chefer sjukvården behöver - nu ska en tjänst som utvecklingschef inrättas inom landstinget? Fast i förhållande med det gigantiska slöseri som sker i Norrstyrelsens namn är ju detta småpotatis. Bosse, Kenneth och Jens skriver om detta - "Ögren driver en iskall fråga". Frågan man ställer sig är när Kent & co ska erkänna att loppet är kört iaf för 2010 års val?

Ljuva livet lockar äldre srkiver Kuriren. De nya pensionärerna spar inte pengar åt barnbarnen utan reser upp dem - det har turistföretagen nappat på. Fast det gäller att passa på medan man orkar - alltför många sparar nog ändå alltför länge - till man inte orkar resa fast man vill.

Jag har ju sagt tidigare att man kan forska om precis vad som helst - nu har doktoranden Daniel Andersson plöjt igenom 199 ordspråk. Kan undra om han haft med de två jag stötte på i morse: "Livet är inte dagarna som passerar utan dagarna du minns" (en banner i Expressen) och "döm aldrig i vredesmod! Vreden går över men domen består" - NSD:s insändarsida - och undertecknat Leena Lindgren - men jag har sett andra avsändare också.

Nu ska jag se om jag hinner duscha innan frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback