AIK större än Bucht

Att AIK - inte Skellefteå utan Stockholm - gått upp i eliserien kommer högre upp som nyhet i Kuriren än vad Buchts uteblivna uppflyttning gör. Ja även dubbdäckens liv efter torsdag värderas hetare än Bucht.

För mig är Stockholms AIK bara ett lag med värre huliganer än andra - åtminstone minns jag dem så sen senast i elitserien. Då grannen (på jobbet) Anna höll på dem. Själv håller jag dessutom på dubbdäck någon vecka till.

Liv har namnsdag - och varför hon tronar ensam som bara har drygt 2000 person som har det som tilltalsnamns övergår mitt förstånd. Men jag har undrat förr om prioriteringen för namnsdagsnamn. Grattis iaf du som heter Liv.

Tyvärr förutsägbart - för norrbottniska samverkans organ av olika arter - att det stormar. Vem som har rätt och vem som har fel är lika förutsägbart som vilket som kom först - ägget eller hönan. Men trist är det och inte för det norrbotten framåt. Swedish Lapland handlar det om - och Visit Luleå - och fullmakter för flygplatsen. Toppar Kurirens papperstidning men inte tillräckligt mycket nyhet för nättidningen - inte i NSD heller.

Det närmar sig två månader sen jag ansökte om att få bli godman - kollade av med Överförmyndarnämnden i fredags. Och dom skyllde på Tingsrätten. Fast tingsrätten gör inga egna utredningar enligt artikeln i NSD. För en som inte klarar att göra utbetalningar själv är det ju rena katastrofen att det ska ta så länge - kronofogden hinner komma många gånger. Kanske något för kommunrevisionen även i Luleå? Det finns ny artikel i NSD idag - deras toppnyhet som inte heller är ute på nätet. Fortsättningen på den här artikeln finns alltså i dagens NSD:

Ny vecka - rena "golgatavandringen" mot torsdag. Då ska varende kotte som står på en FP-lista (ja för alla andra partier också) ha lämnat in sin Förklaring. Konstigt nog - hur tidigt jag än börjar och hur mycket jag än påminner - så är det alltid ett antal förklaringar som falererar in i det sista. Här kan du kolla både förklaringar och hur partiets listor kommer ut allt efter.

Just nu avslöjar TV massor med myter om mat. Platskulorna i margarin är falskt - liksom det faktum att det är farligt att bada direkt efter mat. Oj, oj - den senare har levt med mig hela livet - vem minns inte hur man fick sitta och våndas en halvtimme (minst) efter saften och mackorna på stranden. Mycket badtid som gick förlorad. Och att en tand i ett glas cocacola skulle lösas upp är också falskt - men att det går att putsa silver med ketchup tog man inte upp - och det är minsann sant!

Med glada, raska steg in i duschen. (Förbi vågen - möjligen mindre glatt)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback