"Flyttfåglar"

2010-04-27, kl. 06.30

Diskussionen från lunchen då Inga-Maj fyllde 80 är härmed avgjord. Tror det var faster Hedis - uppväxt i Alvik - som inte trodde på sångsvanar i Alvik. Farlig flygväg nu fixad - en kraftledning som fåglarna kört ihjäl sig mot. Märkligt att det inte uppmärksammats tidigare - den kraftledningen mått väl funnits i evinnerliga tider? Kan man läsa i Kurirens A-bilaga sidan 17.

Erika är en annan "flyttfågel" som Kuriuren nu placerat i Gammelstad? B-bilagan sid 5 (fö en bra insändare värd att läsa).
Långholmsgatan 3 - torde ha närmare till Gamla stan än vårat världsarv Gammelstad? Holm Josbrandt brukar hon kalla sig numer - undrar om det är  Kuriren som spart trycksvärta?

Skönt att se en helsida om biljakten med småungarna i huvudrollen. Att Eva Bergsgröm, socialnämndens ordförande - inte kryper  bakom sekretessen utan talar om att familjeförhållandena ska utredas. Skulle önska att det gick att följa upp att det verkligen händer något konkret? Kuriren A5.

Tiden krymper - idag steg jag upp tio i fem - ändå är min tid ute nu - för nätreflekterande. Idag har jag delad tur - 2 timmars jobb - 2 timmars lunch - och sen 2 tinmmars jobb igen. Då är vi framme vid 15-tiden och lagomt att åka och hälsa på far.

För övrigt ramlar ju två kusiner från Kullen in idag - måste hinna ordna bra ställe för nyckelöverlämning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback