Olust?

vet inte riktigt vad det är med mig - sover halva dagarna - till halvåtta idag - och ingen riktig geist att göra något. Det blir liksom vare sig hackat eller malet. En liten vårdepression kanske?

Man kan ju inte bli annat när man läser i tidningarna om allt elände -
dubbelmord i Växjö tycker jag kunde varit från någon krimserie istället för verklighet.

Och alla tidningar med självaktning köper undersökningar på både det ena och det andra. Och så argumenterar och debatterar utifrån att resutatet är någon slags sanning. Gud så skönt jag inte är partiledare, Jag
kan undra hur många och hur mycket fejkade alla dessa opinionsundersökningar är dvs hur frågorna formas för att nå så nära det önskade resultatet som möjligt? Ni vet - som man frågar får man svar!

Svaret idag är att jag ska skjutsa kusin Kerstin till kustbussen som avgår 11.50. Sen måste jag på "lådan"  med brevföre klocka 13. Någon liten insats på jobbet blir det också - och en "angrepp" på Försäkringskassan. Angreppet består i att försöka fylla i en blankett för aktivitetsersättning. Jag bara slår bakut när jag ser deras blanktter.

Och far ska jag hinna hälsa på. Var dit två gånger i går - han är osedvanligt pigg. Igår hade han varit ute någon timme och var himla trött vid 19-tiden.

Och kanske jag kan hinna med en stund i solen i häbarshörnan? Om den nu visar sig idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback