Pigg och glad

2010-04-19, kl. 06.45

Vaknat pigg och glad trots snöplig förlust i hockeyn. Jodå jag såg to the bitter end...Idag träff med dam från AF - i övrigt vanlig jobb dag - till 12. Etermiddagen måste ägnas åt att tömma bilen (från skräp) och lasta i sommardäcken. Service och däckbyte i morgon - då jag är på utbildning i Skellefteå - om inte föreläsaren snubblar på askan? Förra gången vi skulle ha motsvarande utbildning fick utbildaren hjärtinfarkt vilket meddelades oss klockan 7 på morgonen - utbildningsdagen.

"Preventivmedel för papper på skrivbordet - mina har förökat sig som kaniner" tyckte jag var en rolig skrivning på FB - igår - Jens. Fast det går väl inte att länka till FB - där måste man vara med för att läsa.

Något riktigt roligt hittade jag inte i lokaltidningarna - men
Inger och andra i Älvsbyn blir säkert glad då Kuriren skriver om deras lista i Nätttidningen.

 I papperstidningen kan Anne, Alf med flera i Kiruna glädjas åt att deras oneliner nu är på pränt - 1000 röster - 3 mandat. A10.

Om väljarna blir lyckliggjorda av att Britt Westerlund med flera gör hembesök överlåter jag till andra att bedöma. Själv blir jag påmind om min första dörrknackningskampanj - tillsammans med Bengt Bäckström och Jan-Erik Nilsson i Antnäs. (Båda två har knackat på vår herres port och stigit in.) Efter 3 villor - och alla hade namnskylten Friedland - var jag tvungen att fråga Bengt hur stor släkt dom var egentligen. För er som inte redan här förstår - så kan ni kolla in "släkten" här!

Ser att solens strålar redan ordnat så jag inte behöver skrapa bilrutan - tack för det solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback