Rött är sött...

Rött är sött, gult är fult, blått är flott. Vad vitt är den 18 april är inte tryckbart! Jodå - egentligen är det absolut ingen katastrof - min erfarenhet säger att det skyndar på snösmältningens processen. Men ändå blir man lika häpen och förskräckt varje gång.

Nu har jag äntligen orkat öppna brevet från landstinget och mycket riktigt var det från anmälan till Patientnämnden - men denna gång för far. (nu hamnar jag i den sitsen att jag inte vet om jag skrivit om det HÄR eller på FB?). Igårkväll efter ett glas vin hos kusinen blev jag modig - så jag läste också igenom första brevet ordentligt. Okej,

Kontentan av brev 2 är iaf att det finns stora kommunkationsproblem läkare emellan och att patienten "drabbas" av att sista läkare - utskrivande - anser sig ha tolkningsföreträde före alla andra kollegor som varit inblandade. Att sen just denna läkare satt ned på pränt att hans förskrivning varit så lyckad är ju bara bonus! Vad han inte vet är hans ordination aldrig verkställts. Det här DAGNY om du läser - blir något för dig att förädla!!

Även Sifo ska vi se till att förädla. För FP:s del bra utgångsläge - nära valresultatet. För alliansen ett intagligt underläge. Låt oss sen hoppas att vissa skönhetsfläckar typ - SD - kan skalas bort.

Övriga nyheter är aska i kubik! Nu ska jag äta lite och få på mig kläder. Har faktiskt sovit ändå till halvsju - och legat kvar till halvåtta.

Kommentarer
Postat av: Dagny

Jag bli matt. Vården ska vara patientfokuserad. Var finns patienten? Dokumentationen blir fullständigt meningslös om läkaren skriver det som ser bra ut med fokus på sig själv. Vårdinsatserna ska följas upp. Hur ska man kunna följa upp om man inte ens vet om föreslagna åtgärder har verkställts. Skäl att reagera både på det ena och det andra.

2010-04-18 @ 16:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback