Så ska det låta

"Näringslivet backar upp Norrbotniabanan" - så ska det låta!

"Nykter, körkortet i ordning - kör försiktigt" - så lät det i går morse när polisen stoppade mig på väg mot jobbet! Men jag hann bli lite darrbent - 4-5 polisbilar med blåljus som värsta amerikanska krimmare.

Och dagens fortsatte i blåljusens tecken - blev omkörd av 3 kryssande polisbilar med blåljus när jag åkte på Sandviksgatan på väg till klippning. Abulansflyg med larm om problem - som dess bättre visade sig vara av mindre karaktär.

Blir tydligen bara "blåskjortor" i det här inlägget. "En polis till varje unge" är sossarnas senaste valslogan - utspel av Thomas Bodström. Spolas av byråkrater på Rikspolisstyrelsen. Och nu ska ni få höra - jag tycker förslaget är alldeles utmärkt. Och vill vidga det. Varje medborgare bör veta vilken som är just deras kontaktpolis! Det hade vi med i vårt kommunala handlingsprogram för FP Luleå förra mandatperioden. Kvarterspolis kan man också kalla det!

Delegation från landstinget på väg mot Jokkmokk för dialog om närsjukvården. Jens ska sammanstråla med Monica Carlsson och några till i Boden fvb Jokkmokk. Dock kontaktsvårigheter så jag har fått ägna min dyrbara tid att leta telefonnummer. Hoppas det fyra nu sammanstrålat i Boden.

Själv ska jag rappa på till jobbet - och fixa en av de sista valsedelsbeställningarn. Sen 80 års fest på Helmers i Alvik. Kvällen i Haparanda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback