Snabba ryck

2010-04-22, kl. 06.45

Snabba ryck i "askläget" - trodde jag hörde repriser när det talades om
stängda flygplatser. Men tydligen har Landvetter och några till fått stänga i natt. Umeå till exempel - som en liten ö i det omgivande öppna luftrummet?
 
Ser väl ut som om Johan kommer sig iväg idag - mot Linköping för bröllop. Ullas aktier att ta sig till Stockholm i morgonbitti har väl också ökat. Men Inger som var på årsmötet igårkväll - som ska till Göteborg nu på morgonen kan få det lite kärvare.

Nu färska "asknyheter" på TV - verkar inte alltför muntert - nya "askkorvar" in över Sverige.

Allan och Glenn har namnsdag - grattis!

Glad nyhet från igår - vi utjämnade mot HV. Det var riktigt spännande.

Mera gårdagen - opinionen i rätt riktning. Men Novus tillhör ju inte de mest träffsäkra - minns fiaskot med siandet om resulatatet i EU-valet.

Två lokala nyheter som nog kommer att eka ett tag framöver. Socialförvaltningen förvägrar Frida Stenbergs barn att träffa sina mor- och farföräldar.Kurirens E-tidning A31. 
Och Kaj Hedstig ser svårigheterna med att Kuriren huset används av Nya Läroverket. NSD E-tidning sid 8. Inte alls förvånande - som följt friskolans etablering vet att de motarbetats på alla (S)ätt. När Nya Läroverket ville hyra/köpa Bergviksskolan som kommunen lagt ned - då skynade sig kommunen att konstruera planer äldreboenden där - trots att det finns mängder med områden/stadsdelar som bättre behover boenden. Sunderbyn till exempel.

Vanlig jobbdag idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback