Spelets regler

Enligt spelets regler ska man ut till tredjeperioden efter periodvilan. Men det kom inte jag - möjligen däckade jag redan efter första perioden - resultatet var ju inte särskilt muntert då heller. Thomas ringde dock och väckte mig halvtio - då dom var på väg från Kiruna - och kunde bekräfta att det gått åt h-vete för både Linköping och Skellefteå.

Enligt spelets regler - eller i alla fall drygt 60 årig erfarenhet - så är snö i april en del av snöns hädanfärd och vårens ankomst. Men lite tungt var det att mötas av ymnigt snöfall på vät mot postlådorna.

På Kurirens E-kopia - A3 - skriver Maria Andersson-Nordström ett inlägg om LAS med kritik mot centern och Stefan Tornberg. LAS är minsann inget hot mot ungdomar - själv fick hon bli kvar som 24-åring trots att 4 blev avskedade. Tror jag det - partiboken har ju alltid gått före kompetens. Och de sossarna och fackföreningsrörelsen närstående BPA och Aftonbladet var det första som begärde avsteg från LAS.

Spelets regler om parboende ska synas - det sägs att möjligheten ska finnas i Luleå. Fan trot - här där du inte ens i verkligheten har rätt att välja vilket boende du ska till, Ja ännu värre du har inte ens rätt att välja bort ett boende. Apropå Mellin som nämns i kommentarerna på länken ovan - så påstår hon att FP skulle röstat mot ett liknande föslag - en lögn som hon själv bekräftar genom att säga att det blev inte ens omröstning om frågan i riksdagen. tala om öppna dörrar.

Och för att fortsätta på temat spelregler så ägnar OA hela ledarsidan till att försöka skriva regler för helgens di(S)triktskongress. Gör inte som Arvidsjaur, Kalix, Kiruna manar han. Men det som fångar min uppmärksamhet är en motion om dvärgbandmask. Skriven av en Lennart Forsberg - han trodde jag "huserade" hos centern - men kanske en namne? Men faktiskt med samma intressen - jakt och viltvård. Och att jag ens ids fundera om det visar ju att jag är en detaljernas mästare! Usch!!

Till spelets regler hör också att gratulera på namnsdagen. OTTO och OTTILIA. Nisse får komma ihåg sitt barnbarn OTTILIA själv känner jag nog ingen sån. Och ingen nu levande OTTO - men "Pettersotto", Otto Lindfors och Otto Nyberg i salig åminnelse! Undrar hur många barn som idag får namnet Otto - avdelningen nödigt vetande?

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

År 2007 var det 129 gossar som fick namnet Otto

2010-04-09 @ 14:47:00
Postat av: Ylva

Tack Ann O Nym - du har verkligen förstått mitt behov av att veta oväsntligheter. Fast det vore kul att veta var du hittar såna uppgifter?

För övrigt ska rätt vara rätt - Otto Nyberg mera känd som "Smessotto" för byborna iaf.

2010-04-09 @ 14:52:58
Postat av: Erik Engberg

Bråket i Arvidsjaur är ju något av det roligaste jag läst om på länge. Jag vill se mer sånt inom S, inte mindre.

2010-04-09 @ 20:42:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback