Vulkanaska

2010-04-15, kl. 06.30

Ja radio Norrbotten har rätt - morgonens nyhet är utan konkurrens
vulkanaskan från Island som stängt flygplatsen i Luleå - ja det pratas om alla flygplatser från Umeå och norrut.

Pumplagen också ett sätt att lamslå - hur många glesbygdsmackar har slagit igen på grund av den? Kan ni fatta att sånt driv(S) igenom trots att till och med en urstockholmare som Carl B Hamilton insett dess konsekvenser för oss här uppe? Titta över snabbt snälla trafikutskottet!

Vad folk tjänar måtte vara en het nyhet - då både Kuriren och NSD stått på på dagens då taxeringskalendern kom ut. Var sin artikel som skulle kunna rubriceras "välkommen in i männens värld" - osynat och oräknat verkar det vara en klar överikt för män som tjänar storkovan.

Här har vi kvinnornas värld - den ser lite annorlunda ut. "Fler delad turer och mer helgjobb". Heltidsreformen i Luleå kommun som sossepolitiker tar åt sig äran av betalas i själva verket av lågbetald vård- och omsorgspersonal. Det är lätt att bjuda när andra betalar!! Noterbart att det finns delade turer även i en bransch som domineras av män - LLT:s chaufförer - men där är det frivilligt och belönas med att slippa helgarbete. Är det någon som fortfarande tror att det är kompetensen som styr villkoren i arbetslivet? PAPPERSTIDNINGEN sidan 6. Jag hittar ingen E-kopia av Kuriren idag

Nå - idag är sista dagen för beställning av valsedlar - några kvar att knappa iväg - och sen upp med papperskopiorna till länsstyrelsen. Så nu kör jag igång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback