200 år till!

2010-08-22, kl. 00.45

Gick in i ett komaliknande tillstånd i eftermiddags vid en inköpsrunda till stan - mascara, trosor och behå. En timmes vila - så "kallade" Kerstin till middag med halstrad strömming och potatis. Tant Lilly hade gjort blåbärskaka som serverades med vaniljsås och kaffe. Mums, mums!

Och efter det gick jag tillbak till koman - la mig och vila vid 18-tiden och vaknade vid midnatt. En "brinnande" smärta i mellangärdet - magsårsaktig - får mig att överge min feta kost. Har slutat likadant de två tidigare försöken jag gjort med LCHF - min mage är nog inte gjord för så fet kost.

Smärtan och beslutet hade kommit innan festen på strömming och blåbärskaka - så skyll inte på den - ni idoler av LCHF! Men allt kan inte passa alla - så är det väl!

Kungen är i Örebro igen - hur var det nu med "kära Örebroare" när han var i Arboga - eller tvärtom. Men jag gillar kungahuset - så mentalt är jag med och firar
200 år med Berndadottarna på tronen.

Och tänk - det är jämnårigt med Norrbottens län som också firar 200 år. "Norrbotten 200 år - till - Nej till storregion!"

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback