Grattis "Osten"

2010-08-26. kl. 06.30

Idag grattar jag alla jag känner som heter Östen - Lindwall, Bylund kommer jag snabbt ihåg. Och så tycker jag att Lars "Osten" Bergström också ska fira idag - även om jag inte tror att det är cyberrymden som plockat hans prickar.

Omhändertagen som dog i polishuset är största nyheten i båda tidningarna. Och knapphändig är polisen med sina kommentarer - som nästan alltid. Ganska intressant att man har en informationsdirektör (Jönsson) och så verkar man ha en hel del informatörer - och ändå är polisens jobb sånt att man nästan alltid är kkanpphändig med information - kan undra om vi prioriterar rätt där?

Och i NSD är det Peter Erikssons tur att få sitt "mysreportage". Och Peter försöker flirta med Norrbottningarna och säga att han längtar hem. Han till och med antyder att han skulle kunna tänka sig att flytta tillbak. Men det tror inte jag finns i hans sinnesvärld?

"Kvalstrena" i tangentborde gör det mindre roligt att skriva. Skulle ju kunna tro att jag hinner skriva senare - men har insett att den drömmen kan jag glömma. Fast någon liten kommentar på FB blir det väl under dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback