Kungligt x 2

2010-08-07, kl. 0630

I Danmark blir det kungligt x 2 -
Mary och Fredrik väntar tvillingar. Rätt praktiskt när man är 38 år - inte så mycket tid att hurra för. Hurrar gör väl både kvällspressen och veckopressen i Danmark.

Idag har jag inkallat två "hjälparbetare" i huset - kusin Kerstin och Jens svärmor - fler är välkomna. Så det mesta i övrigt får vara för min del - till och med Nolia invigningen. Lite harmset då vi fick till så sin monter. Nu ska jag göra ett försök att visa bilder på den här nedan:



Fast den kommer inte till sin rätt på fotot här riktigt. Att det beror på fotografen syns tydligt på bilden nedan där Anne och Ulla är "halshuggna" och Lars Landberg effektivt döljs av parasollet.



Rätt mycket i lokaltidningarna annars. Fast inte mycket som sticker ut. Dock noterbart så här i valrörelsens inledning att NSD återigen verkar ha erövrat titeln "husorganet". Inte för att de på ledarsidan redovisar 10 skäl att inte rösta borgerligt - en uppföljning av de 10 skälen att rösta rödgrönt - där för övrigt Mona Sahlin kom på 10:e och sista plats. Nä inte därför. Men nog är det rätt anmärkningsvärt att debattsidan upptar två inlägg om utförsäljningen av Vattenfall - i huvudsak riktade mot centern. Av insändarsidans 5 inlägg är 3 riktade mot centern och 2 mot Littorin.

Och visst "sticker" det iaf att Börje Lööw lämna tungt uppdrag - distriktsordförande - inte handlar det väl bara om njursten?

Nu ska jag ta mig an "tungt uppdrag" - röjning. Någon som behöver två vävstolar - bortskänkes -



eller en vid helt intakt kaffeservis - märkt Rosenthal - kan fås mot ett gåva - valfritt belopp - till Frälsningsarmén.

Höres ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback