Lite guldglans

2010-08-14, kl. 06.30

Lite guldglans så här på morgonen - vet inte varför jag aldrig hittar simningen på TV? Guldglans och guldglans - det är nog bronstjejen Alshammar jag länkat - började fundera hur länge hon egentligen hållt på? Mest känd är hon väl för sin spruckna baddräkt - i VM? eller OS?

Uno har namnsdag - grattis. Fast jag känner nog ingen sån - men känner till saligen insomnade Uno Bergström - en gammal Sunderbyprofil.

Själv har jag sovit nästan hela natten i fåtöljen. Inte bra alls för nacken. Tänk att det finns folk som inte kan sova.

Kuriren följer upp länsstyrelsens handläggningstider och NSD har ett kvällstidnings reportage om en diabetessjuk Kirunakvinna vars matpengar tog slut  - och soc bad henne vänta 3 dagar på pengar. Själv har jag vid ett tillfälle kontaktat socialen för en väns räkning - akut brist på pengar = ingen mat. Även han diabetessjuk - i nåder fick han en tid 14 dagar senare - så funkar det i Luleå - i akuta situtationer!!

Noterar att NSD är mycket bättre än Kuriren på att synka nättidningen mot papperstidningen!

Massor med askoppar blev gårdagens fynd i huset. Alltså fattar ni askkoppar måste ju vara kult nu? En nästan två decimeter i diameter - stor och tung i glas inköpt på något glasbruk i Småland på 50-talet. Små gulliga med "rännor" för 4 cigg. En tillägnad "Tidingshuset" alltså så sent som när NSD flyttade till Luleå hade de askkopp som giveawaygrej.

Nu har jag dejt klockan 8 för att köra det sista (?) från huset. Sen ska jag försöka göra ingenting under några timmar iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback