Missat något?

2010-08-11, kl. 06.15

Missat något syftar till att jag banne mig knappt var ut på nätet igår. Hårt kroppsarbete i husröjet - en kortis till jobbet och fixade en grej till Bodenavdelningen. Kontinuerilig kontakt med lyckoostarna som får vara på Nolia - än har jag inte satt min fot där annat än dan före med riggningen.

Undrar om jag missat något med Kurirens ledarsida? Ordinarie GB lyser med sin frånvaro och ersätts av en annan GB. Semester eller slutat??

Dagens ledare inte "nätad" men hittade denna -
Sprökröster i sommar. Vet inte vad som hänt med Bo-Ture Larsson har blivit riktigt spetsig och rolig.

"Gammal" nyhet toppar Kuriren - eller snarare en årligen återkommande - brist på studentbostäder. Men det reder sig alltid ganska snabbt.

NSD spinner på temat att det varit flera otäcka bilolyckor - nu berättar en mamma som skjutsat till fotbollsmatch om ytterligare ett otäckt tillbud.

Susanna har namsndag - grattis.

Nu ska jag försöka speeda upp morgonen - min bil skulle behövas tommas på grejor - in i bodan för senare uppsortering. Allt från synålar till, fars dagböcker, tomburkar med mera.

Sen är det jobbet som gäller idag. Skulle behöva anställa en ungdom för Haparandas räkning - så där under 10 dagar. Någon som känner till någon som är sugen på lite extra pengar?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback