Rätt men fel - eller tvärtom!

2010-08-09, kl. 07.45 (19.45)

Stefan Tornberg bloggar om sossarnas påhopp på centern. Stefan tror att det är för att centerpartiet skulle vara det parti som "tydligast utmanar den socialdemokratiska makthegemonin i Norrbotten". Där har han fel - är det något parti på länsnivå/landstingsnivå som inte utmanat alls är det väl centerpartiet?

Själv tror jag som Göte Pettersson att socialdemokraterna i vanlig ordning ger sig på de minsta och svagaste. Centern och KD har - oförtjänt åtminstone för centerns del - lönats illa i opinionen. Sossarna ser nu sin möjlighet att putta dessa partiet utanför riksdagen. Och därmed sänka Alliansen.

Framgång skapas av egen förträfflighet och andras uselhet som nämnde GP brukade uttrycka sig. Eftersom sossarna inte är så förträffliga alls får de försöka att framställa andra som uslare än dom själva.

Ja hemma nu efter en dag när jag landade på jobbet halvnio - och åkte därifrån klockan 6 (18). Tre timmar och en kvarts lönearbete och resten egen tid. Men det är så roligt när jag orkar - ingen tvekan att LCHF/GI gör kroppen gott. Fast dieten är lite jobbig att orka med - nästan ingen frukt alls får man. Och det lilla vinglaset är en kolhydrattjuv har jag förstått - så det blir försakelse det också.

Hänga tvätt borde jag - men himla så regnigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback