Rodnande Olof Abrahamsson?

2010-08-09, kl. 06.00

Tänk så lätt påverkat ens sinne kan vara - åtminstone mitt. Igår blev rubriken "Dystert" - efter olyckor, död och elände - och jag kände mig lätt dämpad hela förmiddagen.

Idag har jag läst en debattartikel i Kuriren - signerad Göte Pettersson. Känner mig riktig uppsluppen. På ett strälande och briljant sätt klär den av socialdemokratin i allmänhet och NSD:S ledarsida i synnerhet. Precis som jag tänkt men inte orkat med att ens försöka formulera. Även om jag var inne på spåret häromdagen när jag konstaterade att 99 procent av insändre och debatt i NSD riktades i personangrepp mot Maud Olofsson och centern.

Möter ni Olof Abrahamsson idag och han lyser rött som ett stoppljus så är det inte avspegling av ideologin utan för att han skäms så han rodnar efter att ha läst Götes artikel.

Kanske rodnar han också för att han hört ryktet om att NSD - och kanske även andra s-tidningar - skruvat åt kranen för ilägg från andra än rättrogna inte bara på ledarsidan - som det ska vara - utan även på debattsidan och insändarsidan.

Frågan är om det kommer att sprida sig till nyhetsplats också och bli fullständigt journalistiskt moras? Det är nästan så att det märks - väldigt många inbjudningar från oss de nobbat!


Roland har grattis - skickar en hälsning till Jens far. Och förstås alla andra Roland jag känner!

Idag Alliansens dag på Nolia - tyvärr har jag fått revidera min plan att vara där. För mycket kvar i administration plus att jag måste vara moraliskt stöd när Sebastian ska lasta in allt som levereras idag. Lycka till med arrangmanget säger jag till mina kompisar där.

Det var säkert något mer från tidningarna som jag tänkt ta upp - men allt förbleknar i jämförelse med Götes debattartikel - läs den - sidan 3 i papperstidningen.

Jo en sak till - adrenalinet flöt till ytterligare en gång för den försämring som nättidningarna genomgått - främst Kuriren - NSD var dålig redan tidigare. Vad är det som driver dem att inte lägga ut debattartiklar och insändare på nättidningen??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback