Ute och cyklar

2010-08-24, kl. 06.00

MP på väg att cykla om S - i Stockholm. Papperstidningen har rubriken Ja det är ju inte bara i Stockholm som S & co är ute och cyklar. Kommer inte ihåg vänsterns siffor - undrar om de redan är avhängda.

Och medan jag skriver om stockholmsmätningen så kommer TV med en SKOP. Frågan är om det kommer att räcka med en om dagen - så less jag ska bli.

Annars har jag vaknat till ännu en bra dag. Kändes ljummet ute - men har nog blivit varmblodig - för det var faktiskt bara grader 7. Och nu längtar jag till riktigt härliga höstdagar . med klarblå himmel och sol och det frostiga gräset knarrande under skorna.

Skolstarten "stjäl" mycket av tidningarnas utrymme idag. I Kuriren noterar jag att inte ens Kallax Cargos " nödfrakt" - fisken - verkar funka. Kanske jag siade rätt - innan någon upptäcker färdvägen så har flygplanen blivit så bränslenåla att rutten inte blir kostnadseffektiv iaf.

Och i Piteå ryter Roslund! Frank Nilsson coh alliansens utspel i lördags om bra regeringspolitik för Piteå får ut kommunalrådet. Det ska ni veta att det är minsann ingenting som är alliansregeringens förjänst.

Bartolomeus - som jag knappt kan stava till - har namnsdag. Vilket innebär att det är sista dagen för utomhusbad - i morgon är det "kallovisa" då kallsten går i sjön! En sommar utan bad på näset - och det må väl vara - men jag har inte heller hunnit passa in någon fotbollsmatch på Byvallen.

Kan hoppas att dagen blir lika effektiv som gårdagen. Önskar Viktor och Jens lycka till i Älvsbyn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback