Vilodag

2010-08-21, kl, 08.00

En dag av fullständig återhämtning ska det bli idag. Har varit en vecka med alldeles för mycket jobb och stress - men märkligt ändå att jag haft mycket mindre ont i kroppen. Tänk om det vore permanent ? Comeback - väl inte försent med en personvalskampanj än? Fast jag skojar förstås!

Nåväl denna planerade återhämtning inleddes med en helt datorfrikväll igår. Vin och sladder hos kusin Kerstin fram till halvelva. Sen John Blund fram till halvsju i morse. Lilly snart 87 hade hämtat tidningarna - hon kanske liksom jag har spaning på tidningsbudet?

Expressen - dom spanar på mig - efterlyser någon som vill gå ned i vikt - fast jag tror dom får vara - vill inte vika ut mina 10 kg:s övervikt. Efter 3 veckors LCHF/GI efter bästa förmåga är det fortfarande - minst - 10 kg kvar.


Men jag tror att mitt bättre mående har att göra med lågkolhydratkostgen. Dock tveksam till om det är nyttigt med så pass mycket fett i längden?

Stor dag för Pajala och länet - klartecken för gruvbryting.

Idag smäller det - björnjakten börjar - av hela mitt hjärta önskar jag dem lycka till - jägarna. Sjukt att björnarna är mitt i byn!

Men den 21 augusti säger mig något annat - det var då ryssarna körde in med tanks i Prag - eller hur? Då grät jag framför TV:n. Det var då alla kommunister borde ha slängt sina partiböcker, Visst är det hemskt - med tanke på historien - att vi har en svensk partiledare som bara under tvång slutat kalla sig kommunist - Lars Ohly. Och fortfarande har han väl ett ungdomsförbund som hänger sig åt kommunism??

Nå Jon och Jonna får njuta av sin namnsdag. Kusin Kerstin får komma ihåg Jonna i Göteborg. Själv ska jag klippa gräsmattan vid föräldrahemmet för - förhoppningsvis - sista gången!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback