Bes(V)ikelse!

2010-12-14, kl. 06.00

Måste erkänna att jag känner en viss bes(V)ikelse efter att Vänstern i Älvsbyn hjälpte fram Bill Nilsson till kommunalråd. Jag har upplevt Harry Nyström som en som brukar stå för sitt ord. Harry har ju inte varit nådig i sin kritik om hur S skött kommunen. Och hävdat att de ska stå oberoende och pröva frågor sakligt. Jag utgick från att det också gällde den viktiga posten som kommunalråd. NSD:s papperstidning - sidan 5. 

Trodde att PT skulle kasta mer ljus över omröstningen - men icke. Det kommer kanske senare.

Själv mötte jag tant Lilly i farstun klockan 5 - fullt påklädd och på väg efter tidningarna för andra dagen i rad. Och eftersom jag - uppskrämd efter rappot om minus 26 - smög mig ut i natt och startade motorvärmaren så drog jag mig tillbaka till stugvärmen. Vilken service!

Sten och Sixten gratuleras på namnsdagen. Hansson i sin himmel och Sten - vars efternamn jag inte vet (hoppsan) - i våran Brf-förening. Jernberg kommer också i mina tankar - han Sixten som på skidor jagade Hakkulinen ni vet. Åtminstone ni som har några år på nacken.

Väl tajmat av sossarna att ge klartecken för
signalspaning och att släppa vallöfter om att riva upp FRA-lagen. Eller ska man tro att det bara är ett uttryck för att de känner att opinionssiffrorna ska öka inför partiledarvalet?

Fylkings "äntligen" har fått en brunaktig färg när SD nu så tydligt dömer alla muslimer för det illdåd som utförts i Stockholm.

Annars inte mycket i tidningarna som kittlar bloggarnerven.

Idag blir det jobb som vanligt - flexkontot (kanske?) lite på minus efter Brysselresan - så det blir lite mer än 3 timmar idag. Men det passar bra för jag har besök hos sjukgymnasten och träning klockan 16. Och både julen och semestern kräver fortfarande lite inhandling.

Men ni julkorten är skrivna - trettio några stycken. De självklara adressaterna - nu finns lite tid för att komma på personer som kanske skulle bli riktigt glad att få ett kort från mig. Om dom finns? Jag fiskade lite på FB igår - så Putte ska överraskas med ett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback