Kontrasternas morgon

2010-12-12. kl. 08.30

Det här är verkligen kontrasternas morgon. Här sitter jag och tittar ut över Bärigårn. Det är mörkt, tyst och stilla. Och så läser jag om
självmordsbomare i Stockholm. 

Gårdagen var en också en dag i lugnets tecken. Iaf fram till klockan 15. Då osade det en del svordomar vid stallet där bilen står. Fick banne mig inte ur motorvärmaren. Det blev hårtork, knivar och tänger av olika slag. Nära var det att jag hämtade en sax och klippte. Jodå jag hade tänkt koppla ur från elen. Att linda den runt nummerplåten var inte till att tänka på - fullständigt nedisad. Men så hittade jag något hål längre ner där jag kunde linda fast sladden. Och den var kvar när jag kom hem.

Dagen var ju annars fylld av sport på TV - blev nog så mättad att jag inte ens följde resultatet för Luleå hockey. Lika bra det - blev tydligen förlust - mot tabelljumbon.

Hoppas på mer sport idag - skönt att ha som bakgrunds "musik" när jag pysslar här hemma. Kan unna mig en rast vid spännande upplösningar.

Vem som har namnsdag idag vet jag inte - men grattis iaf. I morgon lär det väl iaf vara Lucia.

Inte ofta jag förbokar ett TV-program men ikväll ska jag försöka komma ihåg att se om Wikileaks. Har bara följt det i kvällspressen - kanske kan få en mer objektiv bild ikväll.

Usch nu har det redan ljusnat något ute - så går det när jag sovit rätt länge. Men 9 dagar till då det bara blir mörkare och mörkare - härligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback