"LOVEN"

2010-12-20. kl. 06.30

Vilken morgon! Vaknade antingen halvfem eller tio över två. Larmet på telefonen ringde - 04.30 - men armbandsuret sa 02.10. Jag unnade mig två snoozningar - innan jag klev upp och avgjorde striden - tyvärr till larmets fördel - men jag var faktiskt pigg.

Bakslag dock med tomma tidningslådor - men jag hann inte skruda av mig så kom tidningsbilen. Men avbräcken fortsatte - ingen Kuriren - nu undrar jag om det var tidningsbudet som slarvade i brådskan eller om det är tekniska tryckproblem?

Undrar om jag hörde rätt från TV:n? Att LOV - Lagen om valfrihet i vården - ska vara införd i alla kommuner till 2014. Skulle vara i DN - men hittar det inte på nätet. Men har kollat i Kerstins papperstidning - det stämmer glädjande nog. Främst handlar det om rätten att välja utförare av hemtjänst.

Gårdagen gick verkligen i sportens tecken. Höjdpunkten var väl damernas handbollsfinal. SÅ spännande det var - och historiskt med en silvermedalj.

Och undrar vem Monica Green är? Riksdagsledmot S som jag aldrig hört talas om tidigare! Ganska märkligt att det kan slås upp som en stor nyhet att denna okända person lanserar
Eva Nordmark och någon okänd ABF:are som partiledare resp. partisekreterare!

Så är vi inne i julveckan - alldeles ostressad känner jag mig. Det var länge sen jag inte kände stress- och julångest. Idag jobb som vanligt. Träning på LuleåRehab. Och väl lite annat smått och gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback