Nattmangling

2010-12-10. kl. 07.30

Igår var det först budgetmangling i Kalix och sen nattmangling med bästa B - till klockan halvtvå. Tiden rusar iväg när man har roligt.

Kallt som rackarna idag - minus 20.4 - enligt uppgift på FB.

Gillar att Kurirens nättidning nu
liknar papperstidningen - toppar med samma nyhet. Hoppas det håller i sig. Dock hittade jag en nyhet på nättidningen som inte fanns i papperstidningen (eller så missade jag den). "Favorit" i repris - landstinget och kommunerna kommer inte överens om ersättningen för enklare sjukvårdsinsatser. Ja vem minns inte distriktssköterskan som fick åka ut till Mörön två gånger per dag för att ge ögondroppar - trots att hemtjänsten gjorde dagliga täta besök hos gamlinen ifråga.

Målsnöret flyttas fram för 65+ - allt fler väljer att jobba kvar efter 65. Fler män än kvinnor. Kan väl bero på att kvinnor i högre utsträckning dubbelarbetat - både hemma och i yrkeslivet.
 
Malin och Malena är dagens namn. Kusinbarnet Malin gratuleras.

Dagen ska börjas med sjukgymnastik/träning vid 9-tiden. Lite jobb väntar väl då det fortfarande är vardag. Och kvällen ska absolut ägnas åt Nobelfesten. Trodde det skulle krocka med På spåret - men verkar inte så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback