OA och SD i samma båt?

2010-12-13. kl. 06.15

Trots Lucia så domineras dagen av helgens självmordsbombare i Stockholm. Statsministern manar oss att vänta med förhastade slutsatser. Såg att Anders Johnson skrivit på FB att förhastade slutsatser ska man aldrig dra - vare sig förr eller senare.

SD var tidigt ute - redan på lördagkväll. Alexandra Brunell, sekreterare till Jimmie Åkesson twittrade "är det nu man får säga "vad var det jag sa"? #äntligen".

Därför extra trist att
OS i NSD sätter sig i samma båt. Han vet att berätta att Sveriges kursändring i säkerhets- och utrikespolitiken under 2000-talet exponerat svenska folket för nya faror. Och de skrev han minsann om redan 2009. Och bombdådet i Stockholm ska ses i det perspektivet enligt OA.

Såg TV programmet om WikiLeaks igår. Wiklileaks på gott och ont. Men mest gott. Men undrar vad som händer om kriminella får tag i samma hackerorganisation som Wikileaks. Hur går det då¨med vår personliga intrigitet. Det kan finnas mycket som inte är olagligt men det ändå går att utöva utpressning på?

Igår tränade jag på en kommande pensionärstillvaro. Lämnade inte Bärigårn på hela dagen Och lämnade inte "särken" heller. Bra städklädsel.

Idag ska jag till jobbet på förmiddagen. Lunch med en gammal bekant vid 11.30 tiden. Försöka få en tid för träning hos sjukgymnasten - glömde boka i fredags.

Ha en bra Luciadag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback