Skånesnö

2010-12-16, kl. 06.30

Nu får ni igen - ni alla som klagat över kylan. Hellre minus 20 än dagens väder - blåser och driver snö - om än lite än - som känns som den är fylld av sand. De plogbilsförare som lånades ut till Skåne för himla många år sen komhem och berättade om en snö som kändes uppblandad med sand - nära betong.

Har iaf sopat bron och dragit några drag runt bron (du kan lägga dig och somna om kusin Kerstin) men måtte ha nuddat den ena islyktan för bara plötsligt låg den i trebitar. Så nu har jag erkänt.

Måste också erkänna att årets Lusse-Katt inte var min favorit. Visst - svart ragg och bruna pepparkaksögon - men mina associerade mest till djurplågeri. Sen när har vi börjat bada katter? På min tid skötter katterna sin egen hygien och var panikslagna inför att hamna i en vattenbalja.

Intressant med
NSD:s ledare där sossarna försvaras för sitt tilltag att rösta med SD. Det sägs vara samma sak som när talmannen valdes. Då röstade SD på borgarnas kandidat - men det betydde ju inte att regeringen hade något samarbete med SD, skriver OA. Fast nog minns jag ett annat ljud i skällan då - från sosseledarskribenter?

Men även om jag inte tror på centrala bemanningsriktlinjer för demenboenden så skadar det inte alls att det diskuteras och utreds. Det kan komma ut något gott av det också.

Turen fortsatte annars i går - en ny kassa öppnades på Kvantum och jag hann över först till den.

Assar har namnsdag idag - tänker på salig Backlund som bodde på kläppen. Inga nya unga bäbisar som heter Assar? Ingen trende iaf - annars kommer ju det flesta gamla namn i retur med jämna mellanrum.

Idag mycket på programmet. Fotvård, sjukgym/träning, kolla in en vänninas barnbarn. Och däremellan lite jobb.

Vädret blir som det blir - men gillar inte att rapporten avslutas med "fortsatta problem i norr".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback