Tur i oturen.

2010-12-23, kl. 07.00

Idag hurrar vi väl för drottningen - Silvias födelsedag. Hipp, hipp hurra! Kusinbarnet Adam i Koskullskulle gratuleras på namnsdagen.

Vete rackarn om kusinbarnet Anders med familj är att gratulera. Tåg upp från Göteborg - och 6 timmars försening på tåget. Fast tåget från Gbg till Stockholm igårkväll var försenat - så det kanske var tur i oturen och Anders, Jonna och Ebba hann med
Luleåtåget? Får väl snart rapport från övervåningen hur läget är - länge leve mobiltelefonerna iaf. Tänk förr när man satt på försenade tåg fanns ingen möjlighet att kontakta sig med omvärlden.

Hoppas verkligen  att den knivskurne politiker från Umeå klarar sig. Och att polisen griper gärningsmannen (eller kvinnan?). Känns som om vårt samhäller inte behöver fler ouppklarade attacker på vår demokrati.

Julfrid råder här hemma - trots försovning. Dock inte frid överallt. Skandalmatch i Stockholm. Och med ett av mina favoritlag inblandade - undrar vad Stoltz och Björn säger från sin himmel?

Såg i Kuriren att tant Ulla-Britt lämnat oss. Ann-Sofies och Ninnis mamma. Och Johans fru - han som på kusin Evas fråga sa att han minsann inte åt mycket - men väl fort och länge.

Ingen bra bloggmorgon - har tappat bitar av inlägget flera gånger - har för klumpiga fingrar och raddar i ohäpp.

Nu ska jag sätta igång med skinkrulladerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback