Zlatan

2010-12-08, kl. 08.45

Mest kände svensken i Belgien är utan tvekan Zlatan. När vi sa att  vi var från Sverige var den automatiska kommentaren - Zlatan. I ganska många fall. Undrar fö om drottning Astrids minne lever? För visst var det Belgien?

Ja som ni förstår är jag nu åter till vardagen. Efter en härligt minisemester. Dagen igår blev dock rätt tröttsam. Skavsta flygplats stängd på förmiddagen så vi blev två timmar försenade från Bel.ien. Med påföljd att jag missade 15.10 flyget. Första flight med acceptabelt pris blev 21.10,

Och herrstafettlaget har hunnit få bragdmedalj medan jag roat mig. Och rapport om resultatet i pågående elitseriematcher fick jag på köpet av en medresenär som lyssnade på radio samtidigt som han blåste och smällde bubblor med sitt tuggummi. Irriterande.

Äntligen får jag väl lika Fylking utropa
när nu P-skiva - om än bara för lördagarna - ska utredas. Kampen för Kulturhus tog 50 år - det känns som om P-skivan har nästan lika lång historik.

För övrigt kanske jag ska börja skriva medborgarförslag snart? En park ute på Örnäset - Bjelles torg - eller kanske en gata - Bjellesgränd. Till Britta Bjelles åminnelse - hon som motionerade om gratis parkering ute vid Örnäsets centrum - och fick igenom det.

Min stund vid datorn är nu slut - mycket att ta igen efter den ljuvliga ledigheten. Rensa mailboxen står först på agendan. Lite planeringen för tiden fram till jul - jobb. Sjukgymnastik vid lunch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback