Anders räddningen

Lite hysterisk blev jag när jag såg att klockan hunnit bli sex. Pigg var jag halvfyra men somnade om - 13 timmar blev det. Och handväskan hade jag lämnat kvar i hallen - vänligen ställd undan av Kerstin eller Lilly. Hade bråttom att få sova - till ett bättre liv.

Anders Eldeman med DaCapo blev räddningen - gamla godingar ger en god och harmonisk stämning i kroppen. Fast många är så gamla att jag möjligen fick dem med modersmjölken.

Doris gratuleras på namnsdagen - Hedlund - sonens svärmor först och främst.

Regionfrågan sett ur ett OECD-perspektiv ger stöd för att storregion är helt fel - läs citatet som avslutar Lerstin Anttilas artikel i NSD.

Möjligen har det snöat mindre i Klöverträsk än annorstädes häromkring. Om kommunen inte plogat sen nyår skulle väl containrarna knappt synas - men det är illa nog att det ser ut som det gör.
 
Dorotea har också namnsdag - då kan jag väl gratulera Nicke Grahn som är kommunstyrelseordförande där - FP.

Otydligt vad dom vill - revisorerna. Eller möjligen är det så att det är dåligt återgivet av Sandor. Vilka brister är det? Själv fick jag intrycket att vissa läkare drev en egen sparkampanj - och ställde ut mediciner utan att kommunicera med patienterna.

Semmeltest har NSD arrangerat. Själv får jag genomgå en egen semmeltest den 21 februari - då blir första gången jag helt på egen hand ska fixa både semlor, brunabönor, fläsk och korv. Brunabönorna blir nog svårast - receptet far lämnat över handlar mest om "lagomt".
Far hälsade jag förstås på innan "koman" igår och där var allt väl. Idag ska jag köpa insynsplast och sätta på fönstrena hos honom.

Blir hemma till halvtio - klockan 10  ska jag hänga på låset på Tiimari. Kan bli 1 timmes eller 2 bokslutsarbete - on andan faller på. Fast jag tror det får bli i morgon.

Nu blir det iaf röj till klockan halv nio.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback