Avklädning

Tack Helen - en seriös avklädning av det så kallade enskilda utskottet i socialanämnden. Nu hoppas vi att JO:s granskning ger resultat. Och Eva Bergströms hot att hoppa av om folkviljan får igenom sina krav kan vi ta lätt på - ingen är oersättlig. Frågan är väl om hon inte borde bli utbytt - med åsikten att namninsamling är ett hot mot demokratin? Är det månne sekretessen somhindrar henne att ta avstånd från det uttalandet - eller tycker hon verkligen så?

4 469 namnunderskrifter lämnades för övrigt till kommunalrådet Karl Petersen med stöd för att Frida Stenbergs barn ska få växa upp i den familj där deras bror finns. Plussa på en till - min röst också!

Rätt så byxlöst blir det ju också när Mansten enligt uppgift till NSD stannat hemma för att inte genera sin partikamrater medan han till Kuriren uppger att han blivit uppmanad att inte komma.

Konstig attityd till arbete - det är jobbigt och tråkigt - och måste begränsas så mycket som möjligt. Att efter 20 timmar i skolan döma basket ska begränsas - frågan är hur mycket basket de får spela då. Är det så att det bara finns två lägen - arbete eller armarna i kors? Hu så tokigt! Stefan har skrivit om detta - då förstod jag inte riktigt - men här blir det tydligt.

Morbror Toje - Torgny - gratuleras på namnsdagen.

Nu är det läge för motsatsen - påklädning.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback