Bästa bloggen

Jag erkänner - jag har misskött dig. Du får en dos på morgonen - då tidningsläsandet måste få utlopp. Men sen hinner jag inte. Nä - var inte svartsjuk - det är inte FB som tar min tid. Där hinner jag knappt in heller.
Förstår inte att tiden krymper hela tiden.

Fast jag blev kvar på jobbet till klockan 3 idag - bestämmer som vad jag ska hinna med - och det ska också bli gjort utan att jag stressar. Inhandling sen -  besök hos  far - och sen hem. Vattnat blommorna hos bästa kusinen Kerstin. Kan undra vad hon menade med att ha satt ut en riktigt fin sån där balansvåg som väger exakt på grammet i hallen? Ställd riktigt så jag nästan snubblade upp på den.

För övrigt träffade jag flera bekanta på Kvantum som jag gav mig tid att prata med. Kanske där tiden också försvinner - men trevligt - kompis Eva som en gång i tiden hette Långström - och än tidigare Forsman. Vi syns på FB konstaterade vi - men tog ett tag innan jag hittade henne - som Eriksson numer.

På mailen har jag idag haft kontakt med kusin Tomas i Gävle. Tänk vilka möjligheter den nya tekniken ger!

Fö har jag en son som fyller 40 i år - vad hittar man på för bus för en sån?? Född i september 1970 - då det var spårsnö på älgjakten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback